Laser hårfjerning

 

Indgroede hår, irriteret hud og røde knopper.

Vi kender det alle, når vi barberer os så kommer der røde knopper, huden bliver irriteret og de indgroede hår er enormt smertefulde. Hvor fedt ville det være at slippe for de ting??

Med laserhårfjerning kan du blive foruden de trælse ting man forbinder med barbering, og i stedet får du en jævn, blød og glat hud uden stubbe og mørke skygger.

Mange kender laserhårfjerning som permanent hårfjerning, hvilket egentlig er lidt vildledende da det ikke er permanent. Permanent hårfjerning med laser er en permanent reduktion af eksisterende hår. Det vil sige du aldrig vil blive 100% hårfri, da du kan have hår liggende i dvale i den dybere underhud, der aktiveres ved fx hormonelle forandringer, stress eller traumer.

Her hos Klinik Nedergaard tilbyder vi den banebrydende 2020-teknologi indenfor permanent hårfjerning med laser. Det er den absolut bedste maskine på markedet, og behandlingen er smertefri. Kun den del af hårrødderne, som er i vækst kan behandles. Det betyder man skal påregne flere laserbehandlinger, for at ramme flere hårrødder. Ofte vil det dreje sig om 8-10 behandlinger, med 1-2 måneders mellerum mellem behandlingerne, inden man kan forvente et tilfredsstillende resultat. Med et tilfredsstillende resultat menes, at der stadig forekomme hår, men slet ikke i samme omfang som før man påbegyndte forløbet. Lyse hår og hår i ansigtet kan ofte kræve flere behandlinger, da de ofte er mere genstridige end andre hår på kroppen.

X- laser som vi tilbyder her hos Klinik Nedergaard, er den nyeste og mest innovative trippel bølgelængde teknologi. Ved brug af Alexandrite-længden 755nm, den klassiske Diodelaser-længde på 808nm, samt YAG-længden på 1064nm, skabes en effektiv kombination, der er markedets mest effektive permanente hårfjerning. Det betyder at maskinen rammer hårene i 3 dybder, i stedet for en dybde som fx IPL laser gør (se videoen i bunden af siden).

Denne banebrydende teknologi giver muligheden for, at alle hårfarver og hudtyper behandles effektivt. Det gælder også hvide dun i ansigtet, samt uønsket hår der er forsaget af hormonelle forstyrrelser, fx graviditet, overgangsalder og PCOS. Dog skal man påregne 1-2 ekstra behandlinger ved disse hårtyper. Hormonelle hår kan ikke fjernes permanent, men holdes permanent væk, såfremt man får opfølgende behandling årligt.

Din hudtype med X-Laser er underordnet, da X-Laser med sit intelligente system, automatisk indstiller sig selv til din hud, uanset om du er lys, eller mørk. Effektiviteten af behandlingen påvirkes ikke af din hudtype, og du kan derfor stadig forvente 6-10 behandlinger, før du er hårfri.

De fleste behandlinger du kan finde på det danske marked, er med den kendte IPL-maskine. Den behandling er typisk forbundet med stor smerte, da der sendes store mængder energi ned i hårsækken, hvor disse opvarmes til en høj temperatur på ca. 70 grader. Behandlingen kan ikke behandle lyse hår, og mørk hud, og der kræves normalt mange behandlinger, for et synligt resultat.

Behandlingen med min maskine, x-laseren,mærkes som en let behagelig summen og behandlingen er smertefri.

X-Laser leverer stort på sikkerheden. Tyske ingeniører hos Toplite, har håndbygget maskinen fra bunden, og maskinen er CE mærket og lever op til gældende lovgivning indenfor maskinområdet.

Før behandlingen:

 • Du kan komme ind til en gratis og uforpligtende konsultation, ellers kan du booke en tid på vores hjemmeside, og vi vil guide dig igennem forløbet ved første behandling.
 • Du skal holde dig væk fra solen en uge op til din behandling, og en dag efter.
 • Det er vigtigt at du barberer det ønskede område, tidligst dagen inden behandlingen.
 • Du må ikke vokse eller plukke dine hår, da det er vigtigt at selve hårroden stadig er i hårsækkene, så vi kan ramme håret med laseren.

Efter behandlingen:

 • Det er vigtigt at du stadig barberer hårene, og du kan gøre det lige så meget du har lyst til, imellem behandlingerne.
 • Ca. 10-18 dage efter behandlingen, vil de påvirkede hårsække langsomt afstøde hårstrået.
  Du skal behandles hver 4.uge, for den optimale effekt.
 • Lige efter behandlingen kan du være en smule rød, så det er vigtigt at du ikke belaster huden yderligere med fx sol, træning, sauna osv.
 • Du vil opdage at hårene hurtigt bliver meget færre og finere, hvilket mindsker ubehaget ved barbering.
 • Da vores maskine er yderst effektiv og har den nyeste 2020 teknologi, er det muligt at fortsætte din behandling i sommerperioden også.
 • Efter endt forløb, anbefales det at vedligeholde og forhindre ny hårvækst, med 1-3 behandlinger om året.
Resultat af behandling af lår efter 4 behandlinger. De røde knopper og den irriterede hud er forsvundet, de mørke stride stubbe er reduceret og huden føles glat og blød.
Resultat efter bare 1 behandling. De mørke skygger og stubbe er kraftigt formindsket og huden er glat og blød.
Resultat efter 6 behandlinger. Ingen røde knopper, mørke skygger og stubbe. Huden er ensartet, glat og blød.
Resultat af underben efter 4 behandlinger. Ingen mørke skygger og stubbe men derimod glat og blød hud.