Razspa

 

Calm Face Cream SPF 30 50ml

Beroligende og beskyttende ansigtscreme til almindelig, irriteret, sart eller sensitiv hud. Calm bekæmper rødme (ved hjælp af sin grønne farve), tørhed, irritationer og lign., og nordiske bær, alger, urter og SPF 30 beroliger og beskytter din hud.

625 kr 
Rich Face Cream SPF 30 50ml

Rig og beskyttende ansigtscreme til almindelig eller tør hud. Rich hjælper i bekæmpelsen mod fugttab, forstørrede porer, urenheder og lign., og nordiske urter, nicotiamid (B3-vitamin) og SPF 30 hjælper din hud med at holde sig fugtet og beskyttet. 

625 kr 

Repair 100 ml

Repair er en fantastisk salve til både ansigt og krop. 

Brug den til alle former for irritationer, sår, eksen, tør/sprukken hud, tørre læber, flossede neglebånd, ammesår, rød hale hos spædbørn – og som beskyttende lag mod vind og vejr. Brug den også gerne som natmaske. Du vil ligne en glaseret juleskinke, men jeg lover dig, at du vågner op med den blødeste hud!

Med andre ord er Repair en all-around salve, som alle bør have stående derhjemme.

Repair er et 100% naturligt produkt, og du kan selv samle og udvinde samtlige ingredienser, som du finder i den. Det bliver sjældent mere tro mod naturens egen kemi. 

100 ml - 315 kr
15 ml - 145 kr

Cleansing Mask 200gl

Cleansing Mask er en effektiv lermaske, som nænsomt renser og detoxer din hud. Den kan med fordel bruges som daglig ansigtsvask – blot 30 sekunder morgen og aften. Brug den til alt fra følsom hud til fedtet hud med hudorme, urenheder, eksem og psoriasis. Den kan også bruges som dybderensende maske til både krop og ansigt, makeupfjerner, naturlig sæbe, barbercreme og meget mere.

Cleansing Mask kommer som en helt naturlig aske (et pulver), som skal blandes med vand. Der er aske nok til to hele bøtter færdigblandet Cleansing Mask. 

295 kr 

A-retinoid 5% 30ml

Denne lille himmelske flaske indeholder 5 % af det meget aktive og avancerede retinoid. Lidt poppet kan vi sige, at det er som det gamle A-vitamin, bare bedre, mere effektivt, med længere stabilitet og endda sikrere i brug.

Brug min A-retionid til opløsning af tilstoppede porer (hudorme),behandling af solskader, akne, alderdomstegn (anti-age) og hyperpigmentering. A-retionid får huden til at gendanne sig og stimulerer dannelse af collagen, og du vil derfor se fantastiske resultater i hele hudens struktur.

Det tager en hudcelle omkring 22 dage at dannes, så giv dit A-retinoid produkt mindst 12 uger, inden du ser det fulde resultat. 

Obs: Må kun bruges om aftenen, eller når du ikke længere skal ud i solen.

475 kr

Hh 30ml

Med Hh fugtserum får du hyaluronsyre og peptider til den ultimative fugtbinding og genopbygning af huden. Det indeholder 3 forskellige peptider, så vi både arbejder med elasticitet, collagen og rynke og arvæv reduktion. For om du tænker anti-aging, arvæv, acne eller andet, så er fugt og genopbygning essentielt for din hud.

Hyaluronsyre syntetiseres lokalt i vævene og binder vand til huden, hvor peptider binder aminosyrerne sammen og hjælper dig med at danne nye hudceller. 

490 kr

Rh 100% 30ml

Rh – rosenhybenkerne olie – er en ansigtolie, som fugter, genopretter pigmenteringen, forbedrer hudens struktur og genopbygger skader. Olien hæmmer alderdomstegn, rynker, arvæv, solskader og hyperpigmentering og så er den en af de mest effektive olier til behandling af både hypertrofiske og keloid ar. Olien er også kendt for at bidrage væsentligt til at reducere udseendet af gamle, hærdede ar.

Den er i sig selv antiinflammatorisk, hvilket er skønt for alle hudtyper, der kan blive lidt røde. Den binder fugt, og da den ikke indeholder vand, er den fantastisk til vores skiftende klima i norden. Rh lindrer også lysfølsom og betændt hud. Da den fra naturens side har en skøn rosa farve, vil den jævne hudens farve, og gøre den mere ensartet.

Rh er en koldpresset, ren, dansk, økologisk hybenkerne olie, som er nænsomt presset – så du får en 100% ren hybenkerneolie.

290 kr